Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-H4500R

User Rating: Be the first one!

Daca esti si tu la fel ca si noi pasionat de tehnologie, iti palce sa vezi pe televizor imagini printre cele mai clare, sa te bucuri de un sunet foarte calitativ atunci cand urmaresti filmul preferat si sa platesti pentru asta un pret corect, atunci este foarte dificil sa treci cu vederea sistemul Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-H4500R.

Specificatii tehnice Samsung HT-H4500R

In primul rand este foarte important ca playerul din componenta sistemului tau Home Cinema sa fie unul de ultima generatie, capabil sa citeasca cele mai noi formate de imagine si sa aibe in componenta sa software ultimele codecuri video. Samsung HT-H4500R este un sistem capabil sa citeasca formate precum: AVCHD, DivX, DivX HD, LPCM, MP3, MKV, WMA, WMV(1/2/3/7/9), FLAC, JPEG, HD JPEG si AAC. De asemenea este foarte important conectivitatea lui sa fie una variata, pentru a fi capabil sa se conecteze cu diferitele modele de televizoare / proiectoare si/sau boxe externe etc.

Cu o putere de 500W si o iesire audio de 5.1 (5 boxe + 1 subwoofer), Samsung HT-H4500R devine un produs ce merita cel putin testat pentru a te ajuta in luarea unei decizii cu privire la achizitia lui. Este capabil sa redea de pe diferite medii de inregistrare, cum ar fi CD, DVD, Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, HDD extern si Stick de memorie.

La fel de important este si partea de sunet si formatele de decodare a acestuia, iar HT-H4500R sta destul de bine si la acest capitol, ajutat fiind de sistemele internationale de redare (Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS 96/24 si DTS HD).

De ce sa alegi Samsung HT-H4500R ?

 • Calitate imagine foarte buna 3D Full HD.
 • Sunetul sistemului 5.1 este foarte calitativ si de inalta fidelitate.
 • Functia Power Bass.
 • Configurarea difuzoarelor foarte intuitiva (in comparatie cu sistemele precedente). Cu ajutorul interfatei grafice este suficient sa selectati pozitia difuzoarelor de surround si sunetul stereo va fi imbunatatit in mod automat.
 • Functia speciala BD Wise. Aceasta functie permite sincronizarea tuturor dispozitivelor Samsung conectate prin HDMI. Aceata tehnologie opreste automat televizorul in momentul in care se asculta muzica la playerul AV.
Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-H4500R
8.3 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Home Cinema Samsung HT-H4500R

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo