Videoproiector Acer H6510BD, Full HD

User Rating: Be the first one!

In cazul in care te numeri printre cei care iubesc cinema-ul, videoproiectorul Acer H6510BD, Full HD este alegerea potrivita pentru tine. Sau poate ca iti place sa te uiti la televizor pe un ecran imens, ori pur si simplu adori sa te joci fara sa trebuiasca sa folosesti magnifier-ul la orice pas. In cazul in care una dintre descrierile de mai sus iti apartine, iata un videoproiector (nu tocmai ieftin) dar care isi merita fiecare banut cheltuit. Pentru ca orice lucru bun vine si cu un pret pe masura, acest proiector de la Acer reprezinta varianta de top si tot odata de lux, in cazul in care esti in cautarea unui asemenea device si iti permiti sa cheltuiesti bani pe el.

Un prim semn ca acest videoproiector intruneste toate conditiile pentru a fi numit exceptional este numarul porturilor de mufa, ca de exemplu: HDMI, mini USB, S-video, RCA jacks, AC-JACK, composite RCA jack, 15 pin d-sub si jack de 3.5 mm. si un Kensington lock slot. Multe slot-uri pentru mufe, egal compatibilitate diversa, egal performanta. Tuturor ne plac device-urile care ne ofer posibilitati infinite, nu?

Trecand peste faptul ca videoproiectorul Acer H6510BD ca are un contrast de 10.000:1, rezolutie 1080p Full HD si luminozitate de 3000 ANSI, ceea ce consideram cu adevarat ca este de-a dreptul uimitor la acest videoproiector de la Acer este faptul ca reuseste sa transforme orice imagine 2D in 3D, redand 24 de cadre pe secunda. Iata ceva ce nu auzi chiar in fiecare zi. Faptul ca poti viziona filmele la calitate Blu-Ray sau faptul ca poti sa beneficiezi de avantajele unei console de joc sunt doar amanunte menite sa glazureze informatia mai sus mentionata.

Desi are o rezolutie nativa de 1920 x 1080, videoproiectorul poate sa duca o diagonala de pana la aproximativ 7 m, ceea ce-l face ideal si pentru prezentari in gradini de vara si de ce nu, chiar vizionari de film in aer liber, devenind astfel optim nu numai pentru uz personal, insa si pentru institutii. In concluzie, daca dispuneti de ceva finante, va sfatuim sa-l achizitionati pentru ca stiti cum se zice: dai un ban dar stai in fata!

Videoproiector Acer H6510BD, Full HD
8.8 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Videoproiector Acer H6510BD, Full HD

Calitate / Pret
9
Performanta
9
Design
8.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo