Mouse Laser Redragon Mammoth – gaming la maxim!

User Rating: Be the first one!

Desi mouse-ul Redragon Mammoth este produs de un producator ce nu are inca un nume foarte mare, este o solutie impresionanta pentru gameri si vine echipat cu cateva functii cu adevarat interesante la un pret accesibil. Comparabil cu produse mult mai scumpe si mult mai cunoscute, ale producatorilor de varf, Redragon Mammoth este un varf de linie in ceea ce priveste mousii de gaming si atrage orice pasionat de jocuri.
Aspectul este cel care atrage cel mai tare. Este un mouse futurist, realizat dintr-un plastic de inalta calitate, care combina cu succes culorile negru si rosu. Desi este destul de maricel, se utilizeaza cu usurinta, datorita plasticului mat si abraziv si datorita formei foarte usor de folosit.

Redragon Mammoth vine echipat cu cateva elemente care atrag orice gamer:

 • Posibilitatea de reglare a sensivitatii. Exista nu mai putin de 5 trepte de sensitivitate, asadar, te poti bucura de o experienta deosebita, in functie de jocul pe care il joci. By default, poti seta senzitivitatea pentru 1000, 2000, 4000, 8200 sau 16400 dpi. Aceste valori insa, pot fi modificate in functie de profil.
 • Lumina deosebita. Lumina poate si ea sa fie setata in functie de profil, in mai multe culori. Astfel, iti poti personaliza mouse-ul intr-un mod cu totul si cu totul special.
 • Posibilitatea de ajustare a greutatii. Este un mare plus faptul ca poti sa decizi daca mouse-ul va fi unul greu sau unul foarte usor. Acest lucru este posibil datorita accesoriilor ce pot fi indepartate sau adaugate.
 • Senzor laser. Senzorul laser asigura o utilizare perfecta, fara niciun fel de intreruperi in timpul jocului.

Conform utilizatorilor, Redragon Mammoth are butoanele pozitionate foarte bine si reuseste sa fie foarte usor de utilizat. Desi este un mouse cu cablu, acest lucru nu este impediment, in conditiile in care lungimea cablului este generoasa, avand 1.8 metri.
Redragon Mammoth poate fi conectat la calculator prin USB si este echipat cu un conector USB aurit.
Per total, Redragon Mammoth este o solutie ieftina si eficienta pentru gamerii care isi doresc sa incerce ceva nou, fara sa cheltuiasca foarte multi bani. Este adevarat ca nu este o solutie foarte cunoscuta, insa cu siguranta chinezii de la Redragon urmeaza sa se impuna pe piata accesoriilor de gaming si sa fie din ce in ce mai apreciati. Evident, pentru a face asta trebuie sa se tina de treaba.

Mouse Laser Redragon Mammoth

Mouse Laser Redragon Mammoth - gaming la maxim!

8.8 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Mouse Laser Redragon Mammoth

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo