Soundbar Sony HTCT180 Bluetooth

User Rating: Be the first one!

Se pare ca atunci cand vorbim despre calitate, unul dintre cuvintele cheie este Sony. Daca la capitolul televizoare inteligente acestia stau destul de bine, iata ca trebuiau sa rezolve cumva si partea de sunet, pentru un pachet complet. Degeaba ai un Smart TV performant, cu imagine stas, daca la capitolul sunet nu stai chiar atat de bine. Acesta nu este si cazul celor de la Sony, care decid sa ramana la inaltime si scot pe piata Soundbar Sony HTCT180, cu o putere de 100W si conexiune Bluetooth.

Aproape ca ne amintim de era telefoanelor Sony Xperia, in care sunetul clar ii definea in totalitate. Extrem de usor de configurat, Soundbar Sony HTCT180 este gadgetul de care aveti nevoie intr-o casa decorata minimalist, avand o inaltime de numai 5,1 cm si potrivindu-se astfel in orice coltisor echipat special pentru smart TV-ul dumneavoastra. Cu ajutorul subwooferului wireless, va puteti bucura de calitatea ireprosabila a sunetului, urmarind filme sau concerte exact ca si cum ati fi acolo, in mijlocul actiunii. Destul de potrivit si pentru aceia dintre dumneavoastra care doriti sa urmariti un meci de fotbal ca si cum ati fi in mijlocul tribunei.

O caracteristica a acestui sistem de sunet, caracteristica care ne-a placut destul de mult este faptul ca se poate conecta la tablete si la telefoane compatibile NFC. Iar daca device-urile adiacente din casa dumneavoastra nu sunt compatibile NFC, se poate folosi la fel de bine functie de Bluetooth prin care puteti, de asemenea, sa folositi tableta sau telefonul pe post de telecomanda cu ajutorul unei singure atingeri. Cu toate astea, vine la pachet si cu telecomanda lui originala.

Echipat cu Dolby Digital Mono, Soundbar Sony are ca functii principale un amplificator digital S-Master si ClearAudio+, care ajuta la buna functionare a sunetului de inalta fidelitate specific Sony. Un alt amanunt care s-ar putea sa intereseze este consumul efectiv de energie, sistemul de sunet avand o maxima de 17 W.

8 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Soundbar Sony HTCT180

Calitate / Pret
8
Performanta
8.5
Design
7.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo