Videoproiector BenQ 3D MX666+

User Rating: Be the first one!

BenQ 3D MX666+ este un videoproiector care iti poate redefini succesul profesional si te ajuta sa te integrezi mult mai bine in tot ceea ce inseamna tehnologie moderna. Arata foarte bine si este extrem de bine dotat, in asa fel incat sa uimeasca ori de cate ori este pornit.
Videoproiectorul este destul de recent lansat de cei de la Benq si fara doar si poate, este extrem de apreciat de catre cei care folosesc astfel de dispozitive. Este si normal, in conditiile in care BenQ 3D MX666+ este echipat cu o rezolutie XGA, o luminozitate de 3500 ANSI Lumeni si o proiectie luminoasa cu contrast de 13000:1. Asta inseamna un singur lucru : imagini clare, aproape la fel ca si in cazul unui televizor.

Conectivitatea, un punct forte pentru BenQ 3D MX666+

Unul dintre punctele forte ale acestui videoproiector este conectivitatea. Poti sa redai orice prezentare, direct de pe telefon sau de pe laptop ori tableta, lucru datorat adaptorului Wireless de la Benq. Acesta este usor de instalat si nu necesita setari suplimentare.
BenQ 3D MX666+ are si conectivitate MHL, asadar, vei putea sa proiectezi cu usurinta imagini si fisiere pe care le-ai stocat pe dispozitive mobile. Acest lucru inseamna o diagonala generoasa si imagini de o calitate impresionanta.
La partea de conectivitate putem sa amintim si functia de USB Reader, care iti permite sa redai o prezentare direct de pe un stick de memorie. Nu mai este, astfel, necesara conectarea la telefon sau la laptop. Nu putem sa uitam de functia LAN control, care iti permite sa gestionezi mai multe proiectoare conectate la aceeasi retea.

BenQ 3D MX666+, un proiector economic

Folosind acest proiector te poti bucura de consum redus de energie, datorita functiei SmartEco. Consumul este redus cu pana la 70% iar lampa poate sa redea fara probleme, pana la 6500 de ore de imagini. Consumul proiectorului atunci cand este in standby este mai mic de 0.5 W, asadar, putem spune ca este un proiector care protejeaza natura.
Daca vorbim despre aplicatii, aici discutia se poate intinde foarte mult. Vom trece doar in revista aplicatiile importante pe care le cuprinde BenQ 3D MX666+, cum ar fi Teaching Template, Presentation Timer sau Remote Desktop. De asemenea, proiectorul beneficiaza si de functii precum Instant restart sau 2D Keystone.
Fara sa aiba un pret exorbitant, proiectorul BenQ 3D MX666+ este o solutie ideala pentru cei care isi doresc prezentari excelente.

Videoproiector BenQ 3D MX666+

9 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de videoproiector BenQ 3D MX666+

Calitate / Pret
9
Performanta
9.5
Design
8.5
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo