Credit24h, o experianta placuta si de incredere

User Rating: Be the first one!

In urma cu aproximativ o luna, impreuna cu sotia mea am inceput sa ne interesam despre programul Prima Casa si sa incepem sa facem demersurile in vederea obtinerii unui credit in cadrul acestui program, garantat 50% de stat.

Am studiat ofertele, am calculat ratele lunare in functie de venitul nostru, am accesat diferite banci si ne-am lovit de tot felul de probleme. La prima vedere pare totul simplu, insa odata ce pornesti pe acest drum descoperi usi inchise ce iti ingreuneaza foarte mult traseul, chiar te descurajezi la un moment dat atat de tare, incat iti vine sa renunti. Ce-i drept, situatia noastra nu era cea mai favorabila in vederea obtinerii acestui credit: salariu gresit din 2013 de angajator si descoperit in momentul completarii adeverintei de venit, ceva intarzieri la un credit mai vechi, un card de cumparaturi despre care am aflat ca mai figuram cu suma de plata de 220 lei neachitata de 2 ani, desi il credeam inchis.

Da, prostia noastra ca nu ne-am preocupat sa obtinem adeverinta ca e inchis, sa nu faceti ca noi!!! Un overdraft maricel pe care banca mea l-a cerut deodata ce am plecat de la vechiul loc de munca si cu care am mers tarasi un timp pana l-am transformat in credit… In concluzie, situatie dramatica inscrisa la Biroul de Credit.

Cu toate astea, fiind o persoana ce nu renunta usor la ce si-a propus, in cautarea unei variante favorabile, o varianta care sa ne avantajeze fara sa ne propuna sa divortam (indirect am intuit si varianta aceasta de la cateva banci) i-am gasit pe cei de la credit24h.ro. In prima faza am fost tentat sa ies imediat de pe el, crezand ca am intrat pe un site nonbancar ce imi poate oferi el niste bani (credite mici si rapide).

Bine ca nu am iesit, caci dupa cateva randuri citite pe pagina lor mi-am dat seama ca ma inselasem si site-ul pe care ma aflam era unul ce oferea solutii bancare rapide, o agentie intermediara intre noi si banci. Instantaneu m-a si fulgerat gandul ca aceasta firma, ce se ocupa cu obtinerea creditelor bancare de orice natura, ma poate ajuta, sperand ca are legaturi mai directe cu bancile si discutia pe dosarul meu s-ar face la un nivel mai sus fata de consilierii de la front office (care ne spusesera din start ca nu imi pot intocmi dosarul in vederea analizei decat peste vreo 4 ani cel putin, asta la 5 banci la care incercasem deja), ies din birou imediat ce imi notez numarul lor de telefon.
Sun la numarul de telefon de pe site, imi prezint situatia in cel mai mic detaliu, apoi completez pe e-mail un tabel cu datele noastre personale si informatii legate de valoarea creditului, perioada acestuia etc. La sfarsitul discutiei deja aveam incredere in persoana cu care vorbeam pentru ca imi transmitea un sentiment de competenta in ceea ce spune. Sigura pe ea, domnisoara Georgiana Tudor, caci asa se numeste consilierul ce se ocupa de dosarul nostru, imi spune ca va reveni cu un telefon imediat ce va avea un raspuns favorabil de la o banca partenera.
Toate bune, acum era suficient sa asteptam.

Nu-s prea rabdator din fire, asa ca a doua zi sun la numarul de telefon al domnisoarei Georgiana, care nu raspunde. La doar cateva minute diferenta (imediat dupa ce a terminat cu un alt client la birou, asa cum s-a scuzat), domnisoara Georgiana m-a sunat si tare uimit am ramas ca imi stia numele si ca nu uitase situatia noastra, comunicandu-mi ca nu a revenit cu un raspuns pentru ca inca nu avea o veste favorabila pentru noi si ca mai trebuie sa asteptam un pic.
La 2 zile diferenta, a venit cu vestea cea mare: “Am gasit banca / bancile cu care am putea colabora in vederea obtinerii creditului respectiv.” Avea un raspuns favorabil asa ca am stabilit o intalnire la care a participat doar sotia eu fiind in aceea zi la munca.

A mers la sediul credit24h.ro, undeva in Popesti Leordeni unde a semnat un contract de confidentialitate si i-a prezentat toti pasii ce urmeaza sa ii facem impreuna pentru a obtine ce ne-am dorit. Evident toate acestea pentru un comision, comision pe care nu il vom plati inainte, ci doar in momentul in care banca preaproba dosarul, acest lucru contribuind la cresterea increderii ce ne-o formasem in aceasta firma si in special in persoana domnisoarei Georgiana. La sfarsitul discutiei avute cu sotia mea si dupa ce i-a oferiti toate informatiile necesare intocmirii dosarului, i-a inmanat o mapa cu toate documentele ce urmeaza a fi completate de noi si aduse.

Mergem la angajator, completam toate documentele, adunam toate hartiile cerute de banca si intocmim dosarul, dosar ce il lasam domnisoarei Georgiana, persoana care se va ocupa de obtinerea creditului nostru.

Acum trebuie sa asteptam din nou raspunsul bancii.

Imediat ce vom avea mai multe informatii, vom reveni asupra acestui articol pentru a-l completa si pentru a-i scrie un final fericit, asa cum speram.

Pana acum dorim sa punctam:
-seriozitatea firmei credit24h.ro
-profesionalismul domnisoarei Georgiana Tudor
-amabilitatea cu care esti primit in sediul
credit24h.ro
-complexitatea informatiilor si precizia acestora.

Update 03.07.2015
Avem raspunsul oficial al bancii cu care vom colabora pana la urma. Status credit Prima Casa –  preaprobat. In sfarsit incepem sa cautam apartamentul dorit.

Multe multumiri domnisoarei Georgiana Tudor, pentru tot sprijinul acordat, pentru ca ne-a sustinut dosarul, ne-a explicat fiecare pas ce avem de facut si echipei credit24h din care face parte.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo